Boek uw

Bedrijfsfeesten

Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het personeelsfeest. Of het nu gaat om een jubileum of een bedankje voor het personeel, u gaat een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Een succesvol personeelsfeest viert u op een externe locatie of op uw eigen terrein. Indien u kiest voor het eigen terrein vinden niet alleen de medewerkers dat bijzonder, ook de Belastingdienst vindt dit zo leuk dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen.


Leuker heeft de Belastingdienst het dit keer wat ons betreft juist wel gemaakt! Veel bedrijven denken dat een personeelsfeest snel georganiseerd is, niets is minder waar. Een succesvol personeelsfeest is namelijk het visitekaartje van uw organisatie. Zo is het een manier om een goede werkklimaat te bevestigen, onderling contact te bevorderen en de band van het personeel te versterken. FM-EVENTS ontwerpt op basis van de doelstelling een evenement die een permanente herinnering veroorzaakt. Wij weten exact hoe we de zintuigen van uw medewerkers prikkelen, niet alleen door het evenement maar ook door een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start.

Een geslaagd personeelsfeest ziet daarnaast prachtig uit denk onder andere aan de locatie en aankleding. Verder is het reuze belangrijk dat de catering goed is en dat het entertainment het publiek weet te raken binden en boeien, laten wij daar nou de allerbeste in zijn want “Het verschil zit in de kwaliteit”. Neemt u gerust contact op met onze medewerkers om ideeën uit te wisselen en te vragen naar de eventuele mogelijkheden.

Ook voor personeelsfeesten, trouwfeesten en schoolfeesten is FM-Events de juiste partij!

Bekijk al onze artiesten !

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op


Logo

FM-EVENTS

Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

Tickets kopen!