William Janz Boeken

  William werd op 5 juni 1974 in Den Haag geboren en al snel bleek dat hij een uitzonderlijk talent had. In 1996 wist hij een finaleplaats te bemachtigen in Henny Huisman’s Soundmixshow en van toen af was de act William Janz (Dutch Julio Iglesias) geboren.

  William is groot fan van Julio Iglesias en sinds de jaren 90 kruipt William dan ook maandelijks in de huid van zijn Spaanse evenbeeld. Het specifieke geluid van Julio heeft William zich eigen gemaakt.


  Het is dan ook niet bijzonder te noemen dat hij al vele optredens in het buitenland heeft verzorgt en nog steeds verzorgt. Met name in de Spaanstalige landen is William zeer populair.

  In 2019 staat William in de halve finales van de Spaanse Got Talent show en word daarmee door miljoenen mensen bekeken. Zijn ster is nog steeds rijzende en er lijkt geen einde aan te komen.

  Naast zijn tribute aan Julio Iglesias is William een Nederlandstalige zanger met een eigen repertoire en zingt daarnaast ook eigen geschreven nummers. “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” en ”Ik wil jou helemaal voor mij alleen” zijn populair.

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  JIJ WILT WILLIAM TOCH OOK OP JE FEESTJE !

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!