Exclusief bij FM-Events te boeken!

Wesley Klein Boeken

De uit Leiden afkomstige Wesley Klein begint met zingen als hij 15 jaar is. In 2007 neemt hij zijn eerste single ‘Adios My Love’ op en in juli 2009 doet hij auditie voor de tv hit Popstars. De jury is onder de indruk en ook het Nederlandse publiek stemt massaal op de Leidenaar. Wesley wint de strijd en met een platencontract op zak en zijn single ‘You Raise Me Up’ gaat Wesley werken aan een debuut- album. In 2010 verschijnt “Vandaag en Morgen” en hij zingt de sterren van de hemel als speciale gast tijdens ‘Toppers in Concert’. René Froger nodigt hem uit om hem toe te zingen tijdens diens 50-jarige verjaardag in Carré. Als onderdeel van de herenformatie Gents verschijnt hij ook op menig podium.

Mijlpalen
De albums “Volg Je Hart” en “Onderweg” volgen zijn debuut op. In 2018 scoort hij samen met Mo- nique Smit de Nederlandse zomerhit van het jaar met “Mooier Dan Mooi”. Zijn prijzenkast is verder gevuld met de BUMA.NL Award Grootste Talent, de 100%NL award Nieuwkomer Van Het Jaar en een Sterren.NL Award.

Wesley Klein in 2022
Het duet met Monique Smit “Nog Geen Siësta” is pas verschenen en nú volgt een solo remix single “Ga Dan”. De plaat is een veel aangevraagde track tijdens zijn optredens, voor de kenners is dit een album track geweest van Wesley maar nu opnieuw ingezongen. Origineel is van Son By Four - A Puro Dolor, wellicht beter bekend door de versie van Gordon.

Wesley Klein in 2023
Met zijn aanhoudende bekendheid en uitgebreide repertoire is hij vaste gast op diverse podia en besloten evenementen. in 2023 brengt hij samen met Raymon Hermans 'Stapje' uit wat wordt gezien als hitsingle in het Nederlandstalige segment. Nog geen 2 maanden later na veel tijd in de studio komen 11 singles uit wat valt onder 'The Acoustic sessions'.
In deze nummers neemt Wesley zijn luisteraas mee op muzikale reis met zijn gevoeligheid.

Wesley Klein in 2024
Ondanks dat Wesley Klein al lang mee draait en een gevestigde naam is, is hij nog steeds elke dag samen met zijn team bezig om zichzelf nog groter op de kaart te krijgen.
19 april 2024 is een hoogtepunt voor Wesley Klein wanneer hij zijn uitverkochte concert heeft gegeven.

Bekend van:
- TV Programma’s De Alleskunner VIPS, Popstars - Winnaar Leids Festival van het Levenslied
- Winnaar Popstars
- BUMA.NL Award Grootste Talent
- 100% NL Award Nieuwkomer Van Het Jaar
- Sterren.NL Award Beste Nieuwkomer
- Party Award voor ‘Populairste Party Single’ met ‘Mooier Dan Mooi’ - Gastoptredens Toppers In Concert
- Duetten met Monique Smit, ‘Mooier Dan Mooi’ & ‘Nog Geen Siësta’ - Herenformatie Gents, samen met Danny Froger en Danny Nicolai - Duet met Danny Froger, Everybody Needs Somebody To Love.
- Hits: o.a. Waarom Dans Je Niet Met Mij, Omdat Ik Zo Van Je Hou, Een Blik In Jouw Ogen.

Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Offerte opvragen

Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

071 301 68 10


FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
Image

JIJ WILT WESLEY KLEIN TOCH OOK OP JE FEESTJE !

Video's

Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

Tickets kopen!