PartyfrieX Boeken

  Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon. Op deze plaats komen ze op het idee om samen een carnavalsnummer uit te brengen. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele café's en feesttenten volledig op zijn kop.

  Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90's Medley, Turbonaise en Leef Voor ’T Weekend. Hun carnavalssingle van 2017, John (Met Zijn Accordeon), haalt de 2e plaats bij de Puur.NL Carnavalskraker.

  Voor hun single "Ik Moet Zuipen" zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat is in 2018 beloond met de Buma.NL Award Grootste Feesthit en is een onvervalste klassieker geworden.

  Niet alleen in Nederland, ook onze zuiderburen zijn fan van deze formatie. In 2019 maakten ze twee platen met Mental Theo & Zany: Naar De Klote en Vakantie! Al deze nummers zijn terug te vinden op hun debuutalbum: Partyfreak. Dit voorjaar presenteren ze de nieuwe single 'Schele' met collega Arjon Oostrom. Samen weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen.

  Bekend van:
  · Buma.NL Award 2018 Grootste Feesthit met Ik Moet Zuipen
  · Party Award Populairste Opkomende Party artiest PartyFriex
  · Party Award Beste Partysingle voor Turbonaise
  · Party Award Beste Partysingle voor Ik Moet Zuipen
  · Finale Puur NL Carnavalskraker 2017 voor John (Met Z'n Accordeon)
  · Buma.NL Award Grootste Feesthit 2018 voor 'Ik Moet Zuipen'.
  · Album Partyfreak
  · Samenwerking met Arjon Oostrom single Schele
  · Hits o.a. Turbonaise, Deze Kroeg (Ya Ya Jippie ), Leef Voor Het Weekend, Handen Omhoog, Meter Bier, Elke Keer Hetzelfde en John (Met Z'n Accordeon), Maximaal, Ik Het Gezopen, Vreten, Vakantie, Naar De Klote, Ik Moet Zuipen, Oktoberfest, Partyfreak en Schele

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  JIJ WILT PARTYFRIEX TOCH OOK OP JE FEESTJE !

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!