Exclusief bij FM-Events te boeken!

Menno Aben Boeken

Menno werd geboren op 24 februari 2000 in Leiderdorp. Samen met zijn ouders Berlinda en Marcel woont Menno in Alphen aan de Rijn.
Muziek triggerde hem al jong . Als kind werd hij in de wandelwagen stil als moeder Berlinda een liedje zong. Ook op bruiloften greep hij al jong de microfoon en zong “Toppertje”(en een breezer ananas) uit volle borst.
Vanaf zijn tiende tot vijftiende werd het zingen minder totdat Menno toetreedt tot de boyband Square, waar hij de vierde ‘boy’ wordt. Succesvolle talentenjachten in binnen en buitenland en optredens volgen, totdat de boyband uit elkaar gaat. Menno pakt de draad solo op.
De bekendheid krijgt Menno door zijn deelname in 2018 aan The Voice of Holland waar hij in de finale vierde wordt. Maar het belangrijkste, Nederland heeft kennis gemaakt met de vocale kwaliteiten van Menno.
Zijn talent blijft niet onopgemerkt en treedt toe tot de stal van de Van Hoevelaak Entertainment Group. Samen met topproducer Edwin van Hoevelaak wordt gewerkt aan nieuw materiaal en hij wordt begeleid door manager Nick de Graaf.

Verschillende auteurs en componisten werken aan het repertoire van Menno en inmiddels zijn er diverse singles succesvol uitgebracht. Als één van de vaste zangers van café Bolle Jan doet Menno veel ervaring op. Een nieuwe fase breekt aan als Coen van Hoevelaak het management overneemt en gezocht wordt naar een partner die de boekingen gaat overnemen. Die wordt in 2022 gevonden en de samenwerking wordt aangegaan met FM-Events. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor de nog jonge Menno die maar één ding wil, en dat is zingen en entertainen.

Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Offerte opvragen

Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

071 301 68 10


FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
Image

JIJ WILT MENNO ABEN TOCH OOK OP JE FEESTJE !

Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

Tickets kopen!