Lee-ann Boeken

  Op 3 augustus 1970 werd in de stad s’-Gravenhage een meisje geboren. Samen met haar ouders verhuisde na een tijdje naar het gezellige Brabant. Daar begon haar carrière al op vroege leeftijd. Dat wil zeggen, met een schep in het zand als microfoon naast het opblaasbare bad wat gebruikt werd als podium schreeuwde zij als tweejarige peuter de gehele camping vroeg in de ochtend wakker met het oh zo bekende liedje “meisjes met rode haren”. Het zingen ging haar beter af dan het praten.

  Zo door de jaren heen hebben zowel familie, vrienden en kennissen heel wat huiskamer optredens meegemaakt. Zo kwam zij in de tijd dat de film Grease erg populair was, graag elke avond in haar Olivia Newton John outfit de trap af terwijl zij het prachtig ‘Hopelessly devoted to you”voor haar ouders zong. In haar tienerjaren houdt Lee Ann het even stil. Tot haar zeventiende verjaardag. Op bezoek ergens in Scheveningen wordt een microfoon voor haar mond gehouden. Vanaf dat moment is zij niet meer te stoppen. Vier maanden na dit ‘ongelukje’ stopt zij met naar school gaan en durft de grote stap te zetten naar de artiestenwereld.

  Al gauw komen er fantastische ‘klussen’ op haar pad. Niet alleen nationaal maar ook internationaal worden deuren voor haar geopend. Zo mag Lee-Ann in Duitsland mee met niemand minder dan de George Baker Selection, voor hun CD “From Russia with love” te promoten in grote televisie shows. Terug in Nederland gaat zij voor de voorprogramma’s van onder andere Rene Froger en Andre Hazes. Ook de soundmixshow ontgaat haar niet in 1994 waar zij als Laura Pausini hoge ogen gooide. Dan gaat de bal echt rollen en is zij vaker te zien in tv programma’s zoals ‘Wie Ben ik”. Van Koninklijk Theater Carré tot Theater Vredenburg, van de Brabanthallen tot een bruiloft van Arjen Robben. Van Moskou tot Portugal, noem het maar op en zij is er geweest. Ze is gegroeid van een zangeres naar een multitalent. Of het nu gaat om dinner shows, thema feesten, solo optredens met en zonder orkest of alleen begeleiding op piano, presenteren van programma’s en gala’s. Het is altijd een succes.

  Elke dag geniet zij nog steeds met volle teugen van dit vak. “Muziek is emotie. Ik vind het heerlijk om muziek te geven aan mensen en mijn gave te mogen delen met het publiek. Maar alleen zingen is geen kunst, het publiek vermaken, dat is zo heerlijk om te mogen doen. Of het nu gaat om mensen te raken met een mooi liedje, of dat het publiek uit zijn dak gaat, het is genieten wanneer mensen er helemaal mee op gaan.

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  JIJ WILT LEE-ANN TOCH OOK OP JE FEESTJE !

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!