Image

  John Zoet Boeken

  John Zoet is geboren en getogen in Leiden. Als zanger/entertainer heeft John een allround repertoire, dus inzetbaar op elk evenement. Tijdens zijn optreden zal niemand stil blijven zitten maar hoe dan ook in een feeststemming komen. Van gezellige Nederlandse meezingers en après-ski tot rock en ballads, niets is deze ras-entertrainer te gek. Met veel gevoel weet John een breed publiek te raken. ”De interactie met het publiek, de sfeer, de mensen en het applaus, dat is het, zegt hij, daar doe ik het voor!” Daarom werkt hij er keihard aan om van elk optreden een spetterende gebeurtenis te maken. Met het grootste plezier brengt hij vol overtuiging zijn eigen repertoire ten gehore.
  Sinds januari 2019 is John een samenwerking met FM-Events. Hier is hij natuurlijk te boeken, maar onder FM-Records zullen er ook nieuwe singles worden gereleased.
  Samen met het creatieve team bestaande uit Thomas Berge en Billy Dans zal zijn eerste single onder dit label gaan uitkomen. Een prachtige en krachtige ballade! Met dit soort muziek voelt John zich als een vis in het water. Met ‘Mijn Lief’ zal Nederland horen wat John in huis heeft, en dit is pas het begin. Ondersteund met een prachtige clip, opgenomen in het AFAS Circus Theater. Zingt John speciaal in dat mooie theater voor zijn lief.
  John Zoet boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Op en top Hollands

  Tickets kopen