John Zoet Boeken

  John Zoet is geboren en getogen in Leiden. Als zanger/entertainer heeft John een allround repertoire, dus inzetbaar op elk evenement. Tijdens zijn optreden zal niemand stil blijven zitten maar hoe dan ook in een feeststemming komen. Van gezellige Nederlandse meezingers en après-ski tot rock en ballads, niets is deze ras- entertrainer te gek. Met veel gevoel weet John een breed publiek te raken. ”De interactie met het publiek, de sfeer, de mensen en het applaus, dat is het, zegt hij, daar doe ik het voor!” Daarom werkt hij er keihard aan om van elk optreden een spetterende gebeurtenis te maken. Met het grootste plezier brengt hij vol overtuiging zijn eigen repertoire ten gehore.
  Sinds januari 2019 is John een samenwerking met FM-Events. Hier is hij natuurlijk te boeken, maar onder FM-Records zullen er ook nieuwe singles worden gereleased.
  In het voorjaar van 2019 verscheen zijn eerste single ‘Mijn lief’ een krachtige ballad die ondersteund werd met een prachtige clip, opgenomen in het AFAS Circus Theater.
  De tweede single is een heerlijke up tempo meezinger! ‘Ik wil slapen’ Met deze single laat John zich van een andere kant horen en zien.
  Wanneer je de nieuwe single hoort, wil je zeker niet slapen, maar keihard meezingen.
  John Zoet boeken?
  Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!