Exclusief bij FM-Events te boeken!

John-Paul Chacon Boeken

John-Paul Chacon heeft een interessante, en vooral cultuur rijke jeugd genoten. In zijn eerste levensjaar is John-Paul vanuit San José (Costa Rica) verhuisd naar Rotterdam. Doordat hij drietalig is opgevoed (Nederlands, Spaans en Engels) is John-Paul zich gedurende zijn opvoeding gaan interesseren in taalkunde, wat zich heeft ontwikkeld in een passie voor muziek met Spaanse invloeden.
John-Paul zijn eerste aanraking met muziek was daar op de leeftijd van zes jaar toen hij een cassettebandje van Elton John in zijn handen kreeg. Bij het horen van deze muziek heeft John-Paul de emotie van muziek omarmd, en wilde hij niets liever als zingen en performen. Zijn opvolgende schoolkeuzes door de tienerjaren waren daarom ook allemaal gebaseerd op het ontwikkelen van zijn stem.
De passie voor het ondernemen is John Paul ook altijd eigen geweest. Zo organiseerde hij op een leeftijd van zestien jaar zijn eerste uitverkochte concert. Vanuit dit gegeven heeft John-Paul van het organiseren van events zijn metier gemaakt, en is er sprake van optredens welke hij zelf organiseerde door heel Nederland, evenals ver buiten de grens, in de Spaanstalige landen die onze wereld rijk is.
Opbouwende met een repertoire aan cover songs besloot John-Paul in 2019 dat het tijd was voor zijn eigen muziek, waarna hij vervolgens Nederlandstalige, Engelse en Spaanstalige singles heeft uitgebracht met een label team. In 2022 schreef John-Paul een Spaanse herschrijving van de bestaande single “Leef” getiteld: ‘’Vive’’ waarna hij landelijke en internationale bekendheid genereerde met deze Spaanse variant van de originele hit van André Hazes Jr.
Door de groei van Internationale boekingen en de passie om zijn metier naar een grotere hoogte te tillen is John-Paul in 2024 in aanraking gekomen met een gloednieuw productieteam, gevestigd in Wisseloord studio’s in Hilversum. Met dit nieuwe team wordt momenteel een geheel nieuwe collectie aan singles vervaardigd, en werkt John-Paul met vooraanstaande songwriters aan materiaal wat geheel in zijn eigen stijl wordt geschreven. Met John Paul als initiële schrijver aan de voorgrond, is het resultaat dat zijn nieuwe singles het complete verhaal vertellen van John-Paul, zijn positie in het leven, en inspiraties die John-Paul zijn hart sneller laten kloppen.
Verwacht een show, met flair en een klassiek tintje, echter een volledig eigen invulling van het plezier des levens, door de ogen van John-Paul Chacon!

Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Offerte opvragen

Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

071 301 68 10


FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
Image

JIJ WILT JOHN-PAUL TOCH OOK OP JE FEESTJE !

Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

Tickets kopen!