Jeffrey van Es Boeken

  Op vroege leeftijd is al duidelijk dat ik het heerlijk vind om mensen te vermaken. Tijdens een Pinksterweekend, ergens op een camping op de Veluwe, vroeg ik heel brutaal aan mijn vader of ik een paar nummers mocht zingen, Het was immers toch niet druk, het was nog lekker vroeg en het regende enorm. Hij keek me heel verbaast aan en zei je bent gek maar ga maar zingen. " Ik zong "Toeter op mijn waterscooter" en "Ik heb de hele nacht liggen dromen". Binnen een mum van tijd kwamen er steeds meer mensen met paraplu's te luisteren en mee te zingen. Dat was een hele bijzondere ervaring!! En bleef bijna de hele dag twee nummers zingen.

  Op deze camping treed ik tot op de dag van vandaag elk jaar nog een aantal keren op en zal het eerste moment nooit meer vergeten. Na dat eerste optreden kreeg ik de smaak te pakken en begon met zanglessen. Op aandringen van diverse mensen uit de muziekwereld zocht ik iemand die goede orkestbanden kon maken.

  Door deze stappen ben ik nu wie ik ben, en mag ik optreden bij vele grote evenementen, horecagelegenheden, bruiloften en organisatoren van allerlei feesten. In een woord geweldig!

  En zo kwam het Hollandse Sterrenfeest eraan. 1 van de grootste Hollandse feesten van Nederland waar de Top van de Nederlandse artiesten komen optreden. Voor elke artiest een droom om tussen te staan. Er was een wedstrijd uitgeschreven om als beginnend artiest te mogen optreden tijdens het voorprogramma van het Hollandse Sterrenfeest. En ik behoorde tot de laatste 5 van de honderden inzendingen. Ik kreeg nu de kans om op te treden op een echt podium en met maar liefst 12.000 uitbundige bezoekers. Het was geweldig. Inmiddels heb ik al driemaal mogen optreden op dit geweldige feest.

  En ook heb ik opgetreden tijdens het hoofdprogramma van het concert van Guus Meeuwis en Belle Perez. Het was een SUPER FEEST!!.

  Nieuwe tijden, nieuwe concepten en dus een nieuwe naam. De naam Jeffrey komt veel vaker voor onder artiesten. Daarnaast is het niet alleen ik die kom optreden. Nee, het is een totaal Feestconcept. En zo is Jeffrey van Es ontstaan.

  Hoop binnenkort ook u tegen te komen en dat we er een onvergetelijke avond/dag van kunnen maken.

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  JIJ WILT JEFFREY VAN ES TOCH OOK OP JE FEESTJE !

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!