Exclusief bij FM-Events te boeken!

Danny van Ingen Boeken

Danny heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Hij was een graag geziene gast. Op verjaardagen, bruiloften, feesttenten en in de kroegen werd hij steeds vaker geboekt.
Na zijn deelname aan de Talentenjacht van ‘Jantjes verjaardag’ ging het snel. Hij werd gevraagd als vaste huiszanger op de donderdag avond in Café Bloemen Beppie (voormalig café Peter Beense) en op de zaterdag avond in de K2 in Amsterdam op het Thorbeckeplein. Hier heeft hij vele vlieguren kunnen maken en de kneepjes van het vak
zanger/entertainer mogen leren. Na zijn deelname aan het televisieprogramma ‘Hit The Road’ op SBS6 werd de wens voor een eigen single steeds groter, helemaal toen Danny in november 2020 werd uitgeroepen door BumaNL voor best ingezonden Demo.

De toekomst:
Danny: ‘Ik heb in Music Experience Records de platenlabel gevonden waar ik mij thuis voel, die samen met mij deze uitdaging willen aangaan. Om te beginnen mijn eerste single ‘Dromen Achterna’, waar ik super trots op ben. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak. Ik had twee jaar geleden niet durven dromen dat ik met mensen van dit kaliber mocht samenwerken. Het is een van de vele dromen die nu al zijn uitgekomen’.

Dit is pas het begin van de artiest Danny van Ingen. Er staan nog veel meer mooie dingen te gebeuren. Wat dat is, houden we nog even voor onszelf.

Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Offerte opvragen

Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

071 301 68 10


FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
Image

JIJ WILT DANNY TOCH OOK OP JE FEESTJE !

Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

Tickets kopen!