Christa Kerdijk Boeken

  Christa Kerdijk afkomstig uit Hippolytushoef en nu wonende in Sassenheim, is al 32 jaar bezig als zangeres. Ze is begonnen op haar 15e. Bij haar vader Marno in de gerenomeerde Noord-Hollandse band The Telstars, bekend van de vele bruiloften, partijen en kermissen. In deze tijd heeft Christa met vele bekende namen gestaan, waaronder Anita Meijer, Lee Towers, Peter Beense, Wolter Kroes en nog vele andere. Na 25 jaar in de band besloot zij in 2013 alleen verder te gaan als solozangeres.

  Christa heeft verschillende singels uitgebracht, zoals 'Hou me vast '," 1 Tel in de tijd", " Geef me nog 1 keer jou liefde" "Leven in mijn droom" en "Jij bent wat ik wil". Ook heeft Christa wat meer bekendheid gekregen door haar tv deelname in 2013 aan het programma " Bloed zweet en tranen", 2018 aan het programma "Opzoek naar de 5e Topper en 2019 het programma All Together now.

  Ze heeft op vele grote podia's en evenementen mogen staan tussen grote namen. Momenteel wordt ze gezien als de nieuwe Zangeres zonder naam in Leiden. Tijdens het Leids Grachten festival 2019, heeft ze de eer gekregen om een medley te vertolken van deze zangeres op het water met een groot orkest van 80 man. Naar aanleiding van dit optreden heeft ze op het 3 october concert weer met hetzelfde orkest de medley over mogen doen in het Stadsgehoorzaal in Leiden. Christa is te boeken voor vele verschillende evenementen en/of feestjes en partijen.

  Je kunt haar boeken voor zowel 30 min, als avondvullend. Door haar 32 jaar ervaring is Christa haar repertoire zeer gevarieerd van het Hollandstalige tot 70's 80's en van Nederpop tot aan het feestrepertoire.

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  JIJ WILT CHRISTA KERDIJK TOCH OOK OP JE FEESTJE !

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!