Chevelly Cooman Boeken

  “In het leven ga je tegenslagen moeten doorstaan om uiteindelijk je doel te bereiken”. De Nederlandse zangeres Chevelly Cooman is vastberaden van haar droom werkelijkheid te maken. “Ik leef voor muziek. Het heeft altijd in mij gezeten. Voor haar is niets onmogelijk zolang ze zelf in haar eigen kunnen geloofd. “Positieve gedachten brengen je naar positieve plekken”. Dat is de instelling van haar mindset. Chevelly houdt zich momenteel bezig met veel optreden. Ze wil zichzelf op zoveel mogelijk plekken laten horen met haar muzikaal breed repertoire.

  Chevelly heeft vanaf haar elfde jaar zanglessen genomen bij verschillende ervaren zangcoaches en zangscholen. Jaren besteedt aan trainingen en coaching heeft haar gebracht tot de technische zangeres die ze nu is. Ze heeft een hele eigen sound en weet met haar inlevingsvermogen en gevoel voor muziek haar publiek te raken.

  Chevelly is opgegroeid met old school R&B en Soulmuziek. Als klein meisje van 4 jaar zong ze alle teksten van onder anderen Mariah Carey, Alicia Keys, Mary J Blidge, Keith Sweat en R- Kelly, vloeiend mee. Soul en R&B zit in haar bloed en is wat ze voelt en leeft.
  Chevelly is welervaren met de tv-wereld en heeft meegedaan aan de bekendste tv- programma’s. In 2018 begon haar avontuur bij The Voice Of Holland, waarbij zij alle vier de stoelen omgedraaid kreeg. Verder zou je haar kunnen kennen van ‘All Together Now’ 2020 en ‘Beat Me’ 2021. Dit zijn voor haar rijke ervaringen geweest waar ze veel aan heeft mogen hebben.

  In 2020 studeerde ze af aan de Nederlandse Popacademie in Utrecht. Deze omgeving heeft haar de inspiratie en drive gegeven om te zoeken naar zichzelf. Met de jaren mee heeft ze veel kennis opgebouwd en zichzelf gepusht tot de songwriter die altijd diep van binnen in haar verscholen heeft gezeten. Ze heeft een eigen identiteitsgevoel ontwikkeld, wat haar een oneindigheid aan inspiratie heeft gebracht, en haar de weg heeft gewezen naar de artiest die ze altijd heeft willen zijn.

  Chevelly onderscheidt zich met een kwetsbare stem die veelheid aan emoties overbrengt. Ik wil mensen motiveren om kwetsbaar te durven zijn, en dat het nooit gezien zal worden als een zwakte, maar juist als iets krachtigs. Dat wil ik terug laten komen in mijn muziek. Ik wil bereiken dat mensen de eerlijkheid in mijn woorden voelen, en daaruit iets meenemen voor zichzelf. In elk lied zit een les, zeg ik altijd

  Boeken?

  Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

  Offerte opvragen

  Heeft u vragen? Of liever direct telefonisch contact?

  071 301 68 10


  FM-Events zekerheden

  • Groot aanbod
  • 10+ jaar ervaring
  • Wij helpen van A tot Z
  • Snelle reactie tijd
  Image

  JIJ WILT CHEVELLY COOMAN TOCH OOK OP JE FEESTJE !

  Koop hier uw tickets voor onze evenementen!

  Tickets kopen!